Lyn Aziz
Telekung Solat plain white yang biasa-biasa tapi sangat sedap dipakai








Harga: RM89
Material: JC
Color: White 
Status: Ready stock

Telekung solat plain white ni walaupun nampak biasa, tapi di design khas untuk keselesaan pemakainya. Cer tengok gambar di atas, memang nampak yang telekung ni melekap elok di kepala, tebal dan tak perlu pun pakai anak. Selain dari tu, ini ciri2 telekung solat plain ini: 

+ Sangat selesa dan melekap elok pada kepala.
+ Tak perlu inner kerana dijahit 2 lapis sehingga dada
+ Kekek dagu besar dan tidak bergerak masa solat. 
+ Pinggang kain bergetah dan bertali. Kain tak melurut ke bawah jika terpijak masa solat.
+ Kain jersey yang tak panas.
+ Jahitan yang sangat kemas.

Ini merupakan 2nd batch kami kerana 1st batch hari tu SOLD OUT! Ramai yang pada mulanya beli 1 saja, kemudian tambah lagi order untuk dihadiahkan pada ibu dan cikgu2. Ada juga yang beli sebagai persediaan untuk ke umrah. 

Kami juga jual secara borong. 
Sepasang RM89
10 pasang RM700 (RM70 sepasang)

Sesuai sangat kalau ada yang nak tambah pendapatan menjual telekung sempena dekat2 nak raya ni. 

Whatsapp saya di 013818004 untuk urusniaga. 




0 Responses

Post a Comment